luni, 25 iulie 2011

amy winehouse - nume predestinat de betiva- casa de vinuri :)


totusi Dumnezeu sa o ierte video aici




Amy Winehouse "a murit singură, în patul ei", sâmbătă după-amiaza, după ce i-a cerut agentului său de pază să fie lăsată să doarmă, dezvăluie agentul de presă al artistei Chris Goodman, potrivit site-ului TMZ.

Chris Goodman, agentul de presă al cântăreţei, susţine că Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore din viaţă în compania agentului de pază Andrew Morris, înainte de a merge la culcare, singură, în camera ei. Goodman a precizat că artista a murit în

Ultimele cuvinte adresate de Amy Winehouse mamei sale: „Te iubesc“

Amy Winehouse, văzută cumpărând droguri cu o seară înainte de a muri
Amy se afla singură în casa ei, în altă cameră decât aceea în care se afla agentul de pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dus în dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să o trezească, a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul de urgenţe. Era extrem de şocat, a adăugat Goodman.

În acest moment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii, potrivit cărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei, a declarat Chris Goodman.

Pe de altă parte, tabloidul britanic The Sun susţine că un medic angajat de casa de discuri a cântăreţei a spus că aceasta era perfect sănătoasă, după un control medical de rutină, ce a avut loc în cursul zilei de vineri.

Amy Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul ei din nordul Londrei în după-amiaza zilei de sâmbătă. Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani s-a luptat mult timp cu dependenţa de droguri şi de alcool.