miercuri, 29 decembrie 2010

drepturile pungasilor- tiganii si toate natiile astea de oameni……
stiu ca o sa aud multe comentarii impotriva mea, ca sunt rasist etc. traiesc intrun loc plin te tigani, si….. nu ii urasc, mi-e scarba de ei.ma refer la tiganii astia din ziua de azi. mailat si altii ca ei. sunt un pasionat al muzicii si culturii romanes, dar asta ce e acum la noi in tzara, nu e tiganie, nu e satra , nu e muzica, nu sunt fuste , nu e gheorghe dinica in rolul bulibasei,… ce se intampla in romania si in afara ei, este mai degraba jaf si imputenie, suntem niste imputiti, doar ca ii acceptam, ne complacem in lumea asta plina de drepturile omului. am ajuns la concluzia ca drepturile omului sunt facute doar pt tzigani, pungasi, criminali, hoti, si toata patura asta pe care trebuie sa o suportam si intretinem din bani publici. de ce sa platesc eu mancarea si buna starea unui pugas de doi lei care s-a dat smeker si acu e la bulau.adica eu, contribuabilul intretin din muca mea, viatza nenorocitului care se afla la “facultate” pentru crima , hotie, si violuri. eu platesc mancarea cazarea si bautura acestor…………..care isi ispasesc o pedeapsa ca apoi sa iasa “afara” cu burta revarsandu-se peste pantaloni si cu tupeu de puscarias.si eu…. omul de rand, am dreptul sa muncesc pentru bunastarea puscariasilor, parlamentarilor si a altor bugetari care nu merita stradania mea si aici ma refer si la politie, parlament si functionari puplici, care traiesc din munca mea…..

eu ca un prost muncesc de-mi sar capacele, si din salariul ala pe care il obtin de la un angajator cu care am enshpe mii de interviuri si si discutii si ma descoase ca pe un imigrant starin (apropo…. am fost la un interviu unde am fost intrebat ce zodie sunt, si i s-a parut suficient , alte intrebari despre viatza si activitatea mea nu au mai fost. va vine sa credeti?), sunt apoi angajat pe un salariu negociat de tine mai mult sau mai putin, si apoi incepe distractia: dai impozit pe venit x% venit catre bugetul de stat(salariul parlamentarilor), apoi dai x% pentru pensii si somaj (cand am sa ajung eu la pensie,o sa am tot o pensie mizera) dai x% pentru sanatate, ca sa fiu tratat ca un lepros de asistente(asta pana cand te prinzi ca o bacnota de 10 lei poate face minuni)dai apoi x % pentru asigurari, care…….. sunt pur si simplu bani aruncati pe fereastra, un cetatean care are nevoie de un dispozitiv medical fie el si un amarat de baston sau un fotoliu rulant sau o proteza, o orteza, sau o solutie vascoelastica….. beneficiaza de o reducere procentuala prin casa de sanatate, asta inseamna o intreaga lupta contra supravietuirii, trebuiesc o sumedenie de acte pentru care alergi pe la diferite institutii, te duci la medic sa iti dea trimitere, reteta, apoi trebuie sa iei o adeverinta de asigurat, cu care te duci iar in nu stiu ce loc sa le depui. Toata multitudinea asta de acte (intrati pe siteul CASMB sa va convingeti) le depui la casa de sanatate si….. astepti sa iti vina decizia acasa,dupa cateva luni, prin posta. decizia este valabila doar 30 de zile, dar cum posta e si ea de la buget, te trezesti cu plicul in posta cand mai ai valabilitate la decizie doar 2-3 zile(asta in cazuri fericite-poti sa o primesti chiar deja expirata).Cu decizia te duci la ORTOPROFIL de exemplu sa iti iei dispozitivul medical de care ai nevoie, orteze, proteze, fotolii rulante, saci de colostomie, solutie vascoelastica, si alte lucruti de acest gen..deci dargilor care altceva nu aveti mai bun de facut decat sa cititi frustrarile mele..... nu vi se pare ca astia isi cam bat joc de noi?

am trecut prin tiganie, si prin toata tarasenia asta cu medici, sa vad pe cine mai ponegresc.si nu stiu de ce atunci cand am de injurat si dorit tot ce e mai rau ma gandesc negresit la POLITIE, aceste scursuri ale societatii cum zice un destept de pe la antena 1.politia ma trateaza cu “sictir pufos” si inceara sa ma fure chiar daca bunastarea lui consta din munca mea si a altor prosti ca mine.
de cate ori a-ti vazut politia stand la panda la fel ca un cersetor, de cate ori ti s-a sugerat spaga?????... si de cate ori ai dat? (sa nu aud dealea ca io nu dau spaga, etc- exista 2 categorii de oameni- oameni care dau spaga si oameni care nu RECUNOSC-asa ca lasati astea pt discutiile cu familia).
de exemplu as fi curios sa aflu cum ati dat spaga, si cat si pt ce..
un idiot spre ,exemplu de politzai, undeva pe dn1 in dreptu localitatii peris, m-a vazut fara centura....ma trage pe dreapta ii explic ce am io de explicat ca ma duc la inmormantare etc si alte minciunele,(ba zdreantzo care esti de zdreanta, tu ma minti pe mine pe plan economic ca io sunt politzaiu minune si io vreau sa schimb sistemul)omu imi cere spaga 50 lei dar asa pe fatza "dai si mata de o shaorma si o sticala de vin si te lasam in pace"(calcul o saorma la dristor 15 lei cu o sticla de vin buna ca e vorba de politia romana, 30 lei, si raman 5 lei pt scobitori.) problema e ca amenda pe care o luam era 50 lei daca o plateam in 48 ore, si ei tot 50 lei spaga vroiau asa ca....(vorba romanului- le-am dat prin gura)
scuzati greselile de tastare, dar cand scriu repede si sunt agitat,,,se untampla.

Niciun comentariu: