duminică, 28 februarie 2010

Documentar şocant: cum a murit Michael Jackson - VIDEO










Decesul lui Michael Jackson a fost subiectul celui mai recent episod din seria „Famous Crime Show", difuzată de postul american VH1.


Documentarul cutremurător, de o jumătate de oră, a fost difuzat vineri seară, fiind o reconstituire a tragicului eveniment din 25 iunie 2009: administrarea dozei fatale de medicamente de către Conrad Murray (intrepretat de un actor de culoare), apelul la 911, sosirea paramedicilor, procedurile de reanimare, transportul la spital.


Un actor a intrat în pielea muribundului Michael Jackson. (captură video)


Una dintre cele mai dure scene a fost prezentarea aşa-zisului cadavru al lui Michael Jackson, întins pe o masă de morgă, acoperit numai cu un prosop în zona inghinală şi pregătit pentru autopsie.

Momentul în care dr. Conrad Murray l-a găsit pe Michael inconştient după administrarea dozei de Propofol. (captură video)

Producătorii filmului au intervievat mai multe persoane implicate în scandalul ce a izbucnit ulterior, inclusiv avocatul familiei Jackson, Brian Oxman şi dermatologul lui Michael, Arnold Klein, alături de ziarişti, fotografi şi membri ai echipelor de poliţie care au fost la faţa locului şi care şi-au prezentat propriile versiuni.

Conrad Murray este considerat pricipalul vinovat pentru moartea megastarului. (captură video)

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, la numai 50 de ani, în urma administrării unui amestec letal de medicamente.

Niciun comentariu: