cand ma plictisesc..... cel mai bun lucru ca sa scap de plictiseala..... e sa va plictisesc si pe voi
luni, 20 iulie 2009
s-a deschis unrestaurant libanez in oltenita
Terasa Restaurantului Libanez * GEO *
Bucătăria Orientului Mijlociu este cunoscută în lumea întreagă şi apreciată pentru bogăţia şi rafinamentul ei. Bucătăria libaneză este, poate, cea mai interesantă dintre toate… se spune chiar că singurul lucru care îi uneşte pe libanezi este mâncarea.
Arta culinară libaneză se ridică la cel mai înalt standard, datorită mâncărurilor sale cu influenţe arabă, franceză şi italiană. În ultimul timp bucătăria libaneză şi-a îmbogăţit compoziţia cu ceva din bucătăria japoneză, chinezească şi thailandeză. Ea îmbină stilul sofisticat şi subtilitatea bucătăriilor europene cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.
Pentru a vă satisface papilele gustative, încercaţi meniurile Restaurantului libanez din Olteniţa.
Restaurantul Geo vă întâmpină cu o mâncare libaneză delicioasă. Nu se bazează prea mult pe sosuri. Mâncarea libaneză se concentrează mai ales pe ierburi aromate, pe condimente şi pe prospeţimea ingredientelor. Preparatele sunt robuste, aromate şi, ca în majoritatea ţărilor mediteraneene, depind mult de sezon.
Ceva deosebit, elegant, gustos, rafinat, select se îmbină la Restaurantul libanez Geo din str. Argeşului, lângă Şcoala de Arte şi Meserii. La intrarea în restaurant poţi cumpăra preparate din carne, şi faci astfel două lucruri odată: cumpărăturile pentru acasă şi relaxarea de care organismul are nevoie într.un restaurant.
Geo - restaurantul visurilor tale mediteraneene
Lebanese cuisine includes an abundance of starches, fruits, vegetables, fresh fish and seafood. Animal fats are consumed sparingly. The meals are full of robust, earthy flavors and, like most Mediterranean countries, much of what the Lebanese eat is dictated by the seasons. Although simple fresh fruits are often served towards the end of a Lebanese meal, there is also dessert and coffee. Baklava, which is usually associated with Greek cuisine, is also a popular Lebanese dessert.
The Lebanese gastronomy is a rich mixture of various products and ingredients coming from the different Lebanese regions. Olive oil, herbs, spices, fresh fruits and vegetables are commonly used, as well as dairy products, cereals, fish and meat. The Lebanese cuisine is extremely rich in flavors and colors and yet often offers recipes easy to prepare and suitable for a healthy diet.
The Mezze, an elaborate variety of thirty hot and cold dishes, had made the Lebanese cuisine renowned worldwide. A typical Mezze may consist, of salads such as the Tabouleh and Fattoush, together with dip such as Hummus, Baba ghanoush or Moutabal, and some patties such as the Sambusacs and finally the stuffed grape leaves.
The family cuisine offers also a range of dishes, such as the stews or Yakhnehs, which can be cooked in many forms depending on the ingredients used and are usually served with meat and rice vermicelli.
The Lebanese flat pita bread is essential to every Lebanese meal, and can be used to replace the usage of the fork.
The Arak, an anise-flavored liqueur, is the Lebanese national alcoholic drink and is usually served with the traditional convivial Lebanese meals. Another Lebanese drink is the Lebanese wine, which is now enjoying a worldwide reputation.
You are invited every day, at every hour of the day, to smell, taste and enjoy all these dishes at Geo Restaurant from Oltenita, on Argesului street, almost post office Oltenita.
Enjoy your meal @ Geo Restaurant!
* Alege Categoria
o Featured
o Oltenita
o Video
Terasa Restaurantului Libanez * GEO *
Data postarii: July 15, 2009
Categorie: Featured, Oltenita, Video
Vezi comentariile
Terasa Restaurantului Libanez * GEO *
Bucătăria Orientului Mijlociu este cunoscută în lumea întreagă şi apreciată pentru bogăţia şi rafinamentul ei. Bucătăria libaneză este, poate, cea mai interesantă dintre toate… se spune chiar că singurul lucru care îi uneşte pe libanezi este mâncarea.
Arta culinară libaneză se ridică la cel mai înalt standard, datorită mâncărurilor sale cu influenţe arabă, franceză şi italiană. În ultimul timp bucătăria libaneză şi-a îmbogăţit compoziţia cu ceva din bucătăria japoneză, chinezească şi thailandeză. Ea îmbină stilul sofisticat şi subtilitatea bucătăriilor europene cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.
Pentru a vă satisface papilele gustative, încercaţi meniurile Restaurantului libanez din Olteniţa.
Restaurantul Geo vă întâmpină cu o mâncare libaneză delicioasă. Nu se bazează prea mult pe sosuri. Mâncarea libaneză se concentrează mai ales pe ierburi aromate, pe condimente şi pe prospeţimea ingredientelor. Preparatele sunt robuste, aromate şi, ca în majoritatea ţărilor mediteraneene, depind mult de sezon.
Ceva deosebit, elegant, gustos, rafinat, select se îmbină la Restaurantul libanez Geo din str. Argeşului, lângă Şcoala de Arte şi Meserii. La intrarea în restaurant poţi cumpăra preparate din carne, şi faci astfel două lucruri odată: cumpărăturile pentru acasă şi relaxarea de care organismul are nevoie într.un restaurant.
Geo - restaurantul visurilor tale mediteraneene
Lebanese cuisine includes an abundance of starches, fruits, vegetables, fresh fish and seafood. Animal fats are consumed sparingly. The meals are full of robust, earthy flavors and, like most Mediterranean countries, much of what the Lebanese eat is dictated by the seasons. Although simple fresh fruits are often served towards the end of a Lebanese meal, there is also dessert and coffee. Baklava, which is usually associated with Greek cuisine, is also a popular Lebanese dessert.
The Lebanese gastronomy is a rich mixture of various products and ingredients coming from the different Lebanese regions. Olive oil, herbs, spices, fresh fruits and vegetables are commonly used, as well as dairy products, cereals, fish and meat. The Lebanese cuisine is extremely rich in flavors and colors and yet often offers recipes easy to prepare and suitable for a healthy diet.
The Mezze, an elaborate variety of thirty hot and cold dishes, had made the Lebanese cuisine renowned worldwide. A typical Mezze may consist, of salads such as the Tabouleh and Fattoush, together with dip such as Hummus, Baba ghanoush or Moutabal, and some patties such as the Sambusacs and finally the stuffed grape leaves.
The family cuisine offers also a range of dishes, such as the stews or Yakhnehs, which can be cooked in many forms depending on the ingredients used and are usually served with meat and rice vermicelli.
The Lebanese flat pita bread is essential to every Lebanese meal, and can be used to replace the usage of the fork.
The Arak, an anise-flavored liqueur, is the Lebanese national alcoholic drink and is usually served with the traditional convivial Lebanese meals. Another Lebanese drink is the Lebanese wine, which is now enjoying a worldwide reputation.
You are invited every day, at every hour of the day, to smell, taste and enjoy all these dishes at Geo Restaurant from Oltenita, on Argesului street, almost post office Oltenita.
Enjoy your meal @ Geo Restaurant!
Meniu
Aperitive
Homus
Labne
Labne Bel Tum
Şancliş
Kabis
Zeitun
Babaganuj
Hallum
Salate
Tabuli
Fatuş
Salată Geo
Salată Cezar
Salată sezon
Salată varză
Meniu principal
Shaorma de pui
Shaorma de vită
Taouk
Kafta
Cotlet berbecuţ la grătar
Mixed Grill Libanez
Roz Adgej
Asbe
falafel
Grătare
Grătar de pui
- piept
- pulpe
- aripioare
Se serveşte cu garnitură la alegere
Mixed Grill de Pui
- piept 1 buc, pulpă 1 buc, aripioare 3 buc
garnitură la alegere
Grătar de porc
- ceafă
- cotlet
- muşchiuleţ
Se serveşte cu cartofi prăjiţi
Mici (de porc)
Cârnaţi proaspeţi
Pizza
Mancuşe Zaatar
Mancuşe Jebne
Mancuşe Lahme
Sabaneh
Prosciuto Fonghi
Capriciosa
Primavera
Quatro Stagioni
Quatro Fromagi
Rustică
Vegetariană
Sandwich
Zaatar Bandura
Labne
Telieni
Jebne Jambon (cald)
Snack
Hotdog
Hamburger
Cartofi prăjiţi
Cartofi Wedges
Sosuri
Pastă de usturoi Geo
Sos Geo
Sos de susan
Deserturi
Saibat
Baklawa
Namura
Sufuf
Gelo
Custard
Clătite
Cafea
Ceai
Vinuri - Valea Călugărească
Roşu
Cabernet Sauvignon - sec
Fetească Neagră - sec
Merlot - sec
Pinot Noir - sec
Vin de Masă - demidulce
Cabernet Sauvignon & Merlot - sec
Merlot & fetească Neagră - sec
Alb
Riesling (Dealu Mare) - sec
Fetească Regală - demisec
Fetească Albă - sec
Sauvignon Blanc - sec
Muscat Ottonel - demidulce
Vin de Masă - demidulce
Roze
Merlot Roze
Băuturi
Bere 500 ml
Heineken
Ciuc
Bere 330 ml
Heineken
Ciuc
Becks
Stela Artois
Hoegaarden Alba
Leffe Blonde
Leffe Brune
Răcoritoare 0,25 l
Coca Cola
Fanta
Sprite
Cappy (piersică, portocale, cireşe)
Schweppes (mandarine)
Apă plată 0,5 l
Apă plată 1,5 l
Apă minerală 0,5 l
Apă minerală 1,5 l
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu