marți, 9 decembrie 2008

mega star- o poveste de viata interesanta si trista in acelasi timp

Nick are o poveste de viata interesanta si trista in acelasi timp, care l-a maturizat inainte de vreme.


S-a apucat de muzica dupa ce, in urma cu opt ani, prietena sa a murit intr-un accident de masina. Desi nu au avut o relatie de lunga durata, pentru Nick a fost prima iubire, traita la intensitate maxima.


Prietena lui asculta muzica de negrii si a reusit sa-i trezeasca si lui pasiunea pentru acest gen. Dupa moartea fetei, copilul de atunci a ramas marcat si, pentru ca isi dorea sa faca ceva in memoria ei, a inceput sa cante.


Nick nu s-a bucurat de sustinerea tatalui sau. Pe langa faptul ca nu a fost de acord ca baiatului lui sa cante, nu i-a permis nici sa mearga la inmormantarea iubitei, drept pentru care, nici pana azi, acesta nu stie unde este mormantul fetei.



Parintii lui Nick sunt divortati. Mama sa locuieste cu una dintre surorile lui, iar tatal a ramas in casa familiei.


Din pacate, moartea iubitei nu este singura tragedie din viata lui Nick. In urma cu 10 ani, mama acestuia a suferit un accident vascular, in urma caruia i-a fost afectat nervul vorbirii. Dupa ce a fost operata, mama lui Nick a fost nevoita sa-si reia viata de la zero, pentru ca nu mai stia sa mearga, nu mai recunostea pe nimeni in jurul ei, uitase sa gateasca, practic, uitase ce cauta in viata ei. Cu timpul, femeia si-a revenit, iar acum duce o viata aproape normala, pentru ca deficientele de vorbire exista inca. Singurele cuvinte pe care le poate articula sunt “da”, “nu” si “moni, moni”. Cu toate acestea, Nick si surorile sale o inteleg perfect.


Chiar daca viata l-a pus la grea incercare, Nick este un tanar optimist, intotdeauna cu zambetul pe buze.

Niciun comentariu: