miercuri, 10 decembrie 2008

regulile jocului TRIBURILE

Reguli
§1) Un cont pro jucător
http://triburile.ro
Fiecarui jucător îi este permis să administreze un singur cont pe lume de joc. Excepţie fac conturile care sunt administrate ca sitter, prin intermediul opţiunii Mod de Vacanţă. Transmiterea parolei unui alt jucător este interzisă
» mai mult
§2) Mai mulţi jucători cu aceaşi legătură de internet

În timp ce jucătorii împart o conexiune la internet (şi 24 de ore după aceea) nu este permisă absolut nici o interacţiune între conturi. Nu sunt permise transferurile de resurse, să-şi trimită suport sau atac reciproc, atacuri coordonate sau orice altă interacţiune între conturi. împartirea conexiunii trebuie anunţată (setări -> împărţirea conexiunii) şi orice interactiune între conturi este interzisă. Pe Speedserver (SDS) este interzis, ca mai multe conturi să fie jucate de pe un singur computer.
» mai mult
§3) Mod de vacanţă (locţiitor)

Modul de vacanţă este o modalitate de a înlocui temporar un jucător. Din moment ce este temporară, dacă un cont a avut sitter pe o perioadă de 60 de zile în ultimele 120 de zile, atunci contul va deveni cont “limitat”, adică de pe acest cont nu se vor putea trimite atacuri sau resurse. Este interzisă crearea mai multor conturi şi folosirea Modului de Vacanţă pentru a juca pe toate. Fiecare cont trebuie să aibă un jucător activ. Dacă jucătorul se decide să renunţe la joc, pe cont nu este permis să joace un sitter permanent. In timp ce un jucător stă sitter pe cont, între acest cont şi jucătorii ce împart aceeaşi legătură de internet (inclusiv prieteni, familie, colegi ce joacă de pe aceeaşi reţea) cu sitter-ul nu sunt permise niciun fel de interacţiuni (atacuri, suport, trimiterea de resurse, atacuri sau suporturi coordonate). Aceasta regulă se aplică şi conturilor ce au sitteri ce împart aceeasi conexiune la internet. Orice interactiune este interzisa 24 de ore după ce modul de vacanţă a fost încheiat. Este interzis să staţi sitter la un cont doar pentru a trimite resurse altor jucători. Conturile ce sunt utilizate în mod clar ca şi conturi de susţinere vor fi închise. Toate regulile prezentate la §2 trebuie respectate întocmai. Jucătorii şi sitteri sunt responsabili în mod egal pentru greşelile făcute pe conturile de sitter. Atunci când alegeţi un sitter, să fiţi siguri că este o persoană de încredere.
» mai mult
§4) Comunicare

Triburile este versiunea românească a jocului TribalWars. De aceea vă rugăm să folosiţi pe acest server doar limba română pentru a fi înţeles de către toţi jucătorii! Toate profilurile, descrierile, adăugările de joc şi forumul trebuie să fie scrise pe româneşte. Nu este permis să fie întemeiate triburi exclusiv numai pentru o naţionalitate sau limbă vorbită , fapt care ar exclude alţi jucători din cauza naţionalităţii lor. Nu se vor acorda răspunsuri de la suport în limbi străine. Nerespectarea repetată a acestor reguli duc la ştergerea contului. Dacă în timpul jocului se scrie un mesaj în altă limbă decât română vom lua măsuri şi jucătorii vor primi pedepse. Jigniri împotriva altor jucători sunt interzise. Ameninţări şi şantajări au voie să fie numai în joc. Afirmaţii politice extreme, pornografie şi alte afirmaţii ilegale în joc sunt interzise. Este interzisă trimiterea de mailuri sau de linkuri cu scopul de a fura idei din joc, deasemenea este interzisă folosirea jocului ca reclamă.
» mai mult
§5) Vânzarea şi cumpărarea de conturi şi obiecte ingam

Nu este de dorit folosirea conturilor doar în scopuri comerciale. De aceea, este interzisă cumpărarea sau vânzarea conturilor, a satelor sau materiilor prime. Totodată este interzis schimbul de resurse între lumi diferite. Este interzisă crearea unui cont având ca singur scop susţinerea altui jucător (resurse şi armată). Dacă decideţi să părăsiţi jocul, este interzis să continuaţi să jucaţi doar pentru susţinerea altui cont. De asemenea, utilizarea unui locţiitor permanent sau temporar pentru acest scop este interzisă. În cazul în care primiţi resurse de la un cont de împingere, sunteţi obligaţi să raportaţi administratorilor acest fapt. Nu este considerat cont de împingere jucătorul activ care participă la diverse forme de suport organizat conform strategiilor tribului
» mai mult
§6) Greşeală de program

Fiecare jucător este obligat să anunţe imediat descoperirea greşelilor în program (Support). Exploatarea greşelilor duce la închiderea contului sau la alte pedepse.

» mai mult
§7) Bots

Jocul are voie să fie jucat numai prin browserul normal. Bots sau alte programe, care se logează automat sau automatizează acţiunile jocului sunt strict interzise.
Prin "Meniul rapid" poţi da comenzi de JavaScript. Aceste scripturi au voie să completeze formulare (de ex. trupele care trebuie recrutate in cazarmă) şi au voie să declanşeze maximum o acţiune pro Clic (de ex. Recrutare de trupe). Greasemonkey-Scripturi trebuie întâi prezentate pe Forumul extern în rubrica: "Proiecte propuse de jucători" sau trebuie anunţate la suport, în caz contrar sunt interzise. Scripturile, care reproduc facilităţile unui Cont premium sunt strict interzise.

» mai mult
§8) Ştergerea contului / ban

Atunci când jucaţi Triburile trebuie să respectaţi Regulile Jocului. Staff-ul jocului şi moderatorii îşi rezervă dreptul de a închide conturi/a da pedepse oricărui jucător care nu respectă Regulile Jocului. Vă rugăm să urmaţi întocmai orice rugăminte sau îndrumare primită din partea staff-ului tehnic. Nerespectarea acestora nu va fi trecută cu vederea, şi poate rezulta în ban-uri sau închideri permanente de conturi. Echipa Team Triburile supraveghează jocul, sanctionând orice încălcarea a regulamentului. Dacă nu sunteţi sigur de legalitatea faptelor ce le veţi face, va rugăm să depuneţi un ticket înainte de a săvârşi acţiunea. Echipa vă va oferi informaţiile necesare. Un cont poate fi modificat, închis sau şters din motive diferite. Ştergerea poate urma în mod automat, dacă în ultimele 14 zile contul nu a fost folosit. În cazuri extreme, conturile pot fi interzise pe toate lumile.
§9) Unirea conturilor

În general este permis ca un jucător să cedeze sate altor jucători.(satele trebuie cucerite prin scăderea adeziunii la 0 ) Totuşi, există nişte reguli ce trebuie respectate!!!
» mai mult
§10) Conturi de susţinere (push accounts)

Nu este permisă crearea unor conturi doar pentru ajutorarea unui alt cont sau ţinerea conturilor inactive cu acest scop(farmarea conturilor proprii). Conturi folosite doar pentru sustinerea altora vor fi închise. Conturile care sunt ajutate vor fi de asemenea închise. Dacă duneavoastră consideraţi că un cont este folosit doar pentru a ajuta alt cont, vă rugăm să raportaţi acest lucru imediat prin intermediul suportului. Dacă primiţi resurse de la un cont de susţinere trebuie să raportaţi acest lucru, altfel veti primi şi dumneavoastră ban alături de contul de susţinere.
» mai mult

Niciun comentariu: