miercuri, 11 martie 2009

Catalin Constantin Maruta





Catalin Constantin MarutaCatalin Constantin Maruta s-a nascut pe data de 21 ianuarile 1978 in Targu-Jiu, Romania. Este prezentator de televiziune.

Biografie si Cariera :

In timp ce urma cursurile Facultatii de Drept, s-a angajat la un post de radio, dar in scurt timp a plecat de acolo pentru a lucra la TV SUPER NOVA. In urma castigarii un casting, a inceput sa lucreze la emisiunea „Trupa DP 2” la Televiziunea Romana.in 2005, timp de doar luni a fost prezentatorul emisiunii „Trezeste-te la Realitate cu Maruta” la postul REALITATEA TV. Ulterior s-a reintors la TVR2, moderand emisiunea „Tonomatul DP 2”. Este conoscut publicului pentru faimoasa sa campanie anti-playback care a pus vedetele autohtone in situatii incomode, trupa Elegance chiar intentionand sa il dea in judecata.

Este iubit
pentru ca si-a construit imaginea unei persoane mereu bine-dispuse, decenta modesta. Desi a primit de-a lungul timpului o gramada de oferte de a se alatura altor televiziuni, toate acestea au fost refuzate, ramanand fidel TVR 2-ului.A plecat de la o garsoniera cumparata cu banii stransi din 3-4 joburi simultane. Apoi garsoniera cu pricina s-a duplicat intr-un studio tv unde se intalnea cu vedetele. Azi Maruta a parasit garsoniera originala pentru un camin destul de spatios….cat pentru doi! Asta deoarece tocmai ce s-a logodit cu solista Andra la Venetia.

Pe scurt despre Catalin Constantin Maruta :

- Colectioneaza ceasuri de mana si sepci, avand in jur de 30 de ceasuri.
- Tatal sau este judecator.
- Tine foarte mult la plantele sale de apartament.

Citate :

- „Andra insista sa nu falsez chiar si atunci cand cantprin casa si imi lasa biletele de dragoste in cele mai neasteptate locuri”

- „Prietenia cu artistii poate fi uneori periculoasa deoarece ajungi sa le cunosti punctele slabe si nu ii mai poti ataca, in ditect, la emisiune.”
Catalin Constantin Maruta - Sursa Imaginii : tvr50.ro

Niciun comentariu: