vineri, 6 martie 2009

top: cele mai sexy buze din showbizz

10. Daniela Crudu

Si-a castigat notorietatea prezentand alaturi de Razvan si Dani, matinalul Antenei1. A fost dansatoare in cluburile de noapte, si-a marit sanii, si-a tatuat un fluture in cea mai intima zona si ni l-a aratat in cel mai recent numar din Playboy. Cariera ei este cu siguranta in ascensiune.





















9. Cristina Rus

Nu stiu ce a mai cantat in ultimul timp, insa a tinut prima pagina a ziarelor cu relatiile ei perosnale. Pictorialele ei sunt din ce in ce mai fierbinti, o asteptam cu interes si in Playboy, desi sustine ca nu va poza niciodata.























8. Andreea Antonescu
Parca este mai blonda, mai slaba si are buzele mai sexy ca niciodata. Probabil cu mici interventii "divine". Oricum atunci cand este invitata la emisiuni si canta, preferam doar sa o privim.




























7. Nicoleta Luciu

Proaspata mamica este sexy si increzatoare in fortele ei. Si cum ar putea sa fie altfel cand are acasa un barbat tandru si potent financiar si un baietel adorabil. Si da, pentru cine nu se uita la telenovela Regina, Nicoleta chiar joaca foarte bine.











alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5310339664003898418" />

















6. Lili Sandu

Lili a intrat intr-un con de umbra in ultimul timp, insa ea a ramas aceeasi persoana sexy si vulnerabila. Parca lipseste totusi Stelea din peisaj.






























5. Andreea Raicu

Andreea Raicu este o adevarata diva, nu a pozat goala in revistele pentru barbati si are o cariera frumoasa de peste 10 ani. Insa nu are noroc pe plan personal, pentru ca ar fi prea alintata, dupa cum zic gurile rele. Noua ne place!


























4. Andreea Mantea

Andreea este indragostita si parca, mai fumoasa ca oricand. Ea este foarte admirata de barbati si nu doar pentru sanii si picioarele sale voluptoase, ci si pentru buzele pline si sexy.



















3. Simona Patruleasa

Asa cum am mai zis, Simona este mereu in topul barbatilor, fiind considerata cea mai sexy vedeta de televiziune si una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Ce-i drept, e drept, are buze extrem de apetisante!





















2. Gina Pistol

Gina a ramas una dintre cele mai sexy vedete de la noi, desi mereu apar chipuri proaspete. Este o fata modesta, cu bun simt, iar pentru un zambet de-al ei, ai face orice. Noroc ca nu este prea zgarcita cu aparitiile la evenimentele mondene.























1. Laura Cosoi

Miniona, blonda sau satena, sani perfecti, picioare incredibil de frumoase si un chip angelic. Cum cine e? Laura Cosoi, evident. Una dintre aparitiile cele mai senzuale, fresh si agreabile din showbiz-ul autohton.

Niciun comentariu: