miercuri, 4 martie 2009

daniela crudu

Daniela Crudu, "vecina" matinalilor Razvan si Dani, inregistreaza un succes nebun la public, atat datorita formelor apetisante, cat si a "duelului" cu Andreea Mantea. In articolul de mai jos vei putea afla cate ceva despre cine este Daniela Crudu, ce a mai facut in ultimul timp si vei putea vedea o serie de galerii foto si video cu aceasta.
Date generale despre Daniela Crudu

Nume: Daniela Crudu
Inaltime: 1,72m
Greutate: 51 kg
Dimensiuni: 90-62-90


Cine este Daniela Crudu?

Daniela Crudu a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu prin intermediul Scolii de modelling Prince d'Armeny. Ea a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania".

Daniela Crudu are 18 ani, face modelling de doi ani si are planuri mari in aceasta directie. Este animatoare in cateva cluburi bucurestene, ii place sa danseze si a aparut in videoclipul celor de la BUG Mafia.

FHM a realizat un mini interviu cu Daniela, in exclusivitate:

Ai profitat vreodata de felul cum arati pentru a iesi din incurcaturi?
Da, mai ales la scoala. Ma duc la unii profi, le zambesc frumos si ii rog sa-mi motiveze absentele sau sa ma lase sa plec acasa, pentru ca am treaba! De cele mai multe ori merge. Tampenii prea mari n-am facut, m-am limitat la glumele nevinovate de la scoala!

Esti geloasa?
Nu prea. Dar intr-o relatie trebuie sa-ti scoti la iveala si latura asta, pentru ca altfel pari nepasatoare!

Ai putea sa te implici intr-o relatie amoroasa cu o tipa?
Sigur ca da! Dar nu cred ca ar fi relatie, poate doar sa vad cum este. Eu ma plictisesc destul de repede, si nu cred ca m-ar tine prea mult!

In acest moment, Daniela este "vecina" matinalilor Razvan si Dani, inregistrand un succes nebun la public. Punctele de rating pe care aceasta le aduce emisiunii sunt cu mult mai multe decat cele inregistrate de bruneta Mantea.

Niciun comentariu: