sâmbătă, 10 ianuarie 2009

despre mondenii


Multi am fost putin tristi de plecarea lui Dragos Stoica de la Mondenii, imita la perfectie multe “vedete” .. :D pacat.. am cautat pe google si am dat de blogul lui Mihai Bendeac unde avea un post scris despre Dragos , am ramas putin uimit de ce a scris Mihai acolo ..

Mihai Bendeac : “

1.Pentru ca in doi ani de zile am simtit ca imbatranesc 15 si mi-au iesit peri albi.
2.Pentru ca e homofob,rasist,negativist,violent.
3.Pentru ca nu suporta ideea ca show-ul Mondenii este cel mai open-minded show din Romania,el numind asta “vulgaritate”.Nu suntem vinovati ca Dragos este incuiat si obtuz precum 80% din populatia Romaniei.Noi nu lor ne adresam.Noi vrem sa incurajam un mod de a gandi libertin,tolerant,tineresc si pacifist.Un mod de a gandi propriu celor care pot schimba in bine tara asta mizerabila.
4.Pentru ca a pronuntat cu scarba “poponar” de fata cu cel mai bun prieten al nostru,care este gay.
5.Pentru ca dimineata,in loc sa mergem cu placere la filmare,aveam impresia ca mergem la uzina.
6.Pentru ca nu suporta personajele gen Naomi,Poponetz,Simona Sensual,Diana Munteanu, Solcanu etc considerand ca nu au ce cauta in show.
7.Pentru ca era o piedica uriasa in calea promovarii acestei emisiuni.Pentru ca in interviuri si aparitii in diferite emisiunii era sobru si echidistant,reprosandu-mi ca nu sunt si eu la fel.
8.Pentru ca a facut niste crize uriase de isterie,cu urlete si tipete de fata cu oameni simpli,pe strada sau in diferite locatii,lucru care stirbeste imaginea acestui grup si care ne facea sa intram in pamant de rusine.
9.Pentru e rau atunci cand ti se urca la cap si vrei sa fi sef cu orice pret…
10.Pentru ca,peste toate,ANGEL POPESCU E MAI ALES UN ACTOR DAR SI UN IMITATOR MULT MAI BUN! “


Replica lui Dragos Stoica : Articol din Gardianul.ro

Am avut mai multe nemultumiri legate de anumite componente ale emisiunii. Dupa parerea mea, emisiunea a luat-o pe o panta vulgara, iar eu nu ma mai regasesc in acest format.
Despre ce nemultumiri este vorba?
Nu vreau sa intru in detalii. Aceste nemultumiri le-am adus la cunostinta conducerii Prima TV, cu care inca ma aflu sub contract pana la data de 31 august. Am discutat cu Prima TV si i-am rugat sa remedieze situatia, explicandu-le ca, daca nu se intampla acest lucru, eu doresc sa ies din acest format, iar ei au dat curs cererii mele de a ma scoate din program.
Fara sa intri in detalii, totusi, unde s-a produs ruptura?
Emisiunea a luat-o la vale… Panta inteligenta pe care a pornit initial a fost schimbata cu o panta vulgara, grosiera, cu un umor de proasta calitate, iar eu nu ma mai regasesc in acest format. Pe mine ma intereseaza ca eu sunt actor si nu ma consider o vedeta. Pentru acest gen de umor exista alte formate, alte televiziuni…
Ce crezi ca se va intampla? Crezi ca emisiunea va avea acelasi succes fara tine?
Daca a avut succes cu mine, probabil ca fara mine va avea un succes si mai mare. Nu stiu. .. cam atat ..

Niciun comentariu: