sâmbătă, 10 ianuarie 2009

huidu, badea si bendeac....ce ar fi daca .....?


ce ar fi daca bendeac ar reusi sa ii impace pe badea cu huidu......

Mircea Badea şi Şerban Huidu şi-au aruncat o serie de săgeţi otrăvite în ultima vreme, iar un viitor armistiţiu pare foarte improbabil.

Dar cum Mihai Bendeac este amic cu amândoi, desigur că încearcă să-i aducă pe poziţii reconciliante. Mai mult decât atât acesta se vede cu ceilalţi doi formând un juriu care să descopere talente.

In concluzie, eu le transmit admiratia si prietenia mea si ii sfatuiesc sa gaseasca MULTELE lucruri care ii apropie decat sa se piarda in micile amanunte care ii despart. Si inca ceva. Impartasesc cu voi o nazuinta profesionala pe care le-am comunicat-o si lor separat. Visez la “Romania got talent” cu Bendeac, Badea si Huidu in juriu.

O emisiune cu cei trei pe post de juriu ar fi tare.

Recunosc c-aş beli şi eu ochii la televizor numai să văd cum Huidu o să încerce să aprecieze calităţile concurenţilor dar nu fără a-i cârcoti, cum Badea o să încerce din greu să se abţină de la a-i critica la modul cel mai agresiv, cum Bendeac o să facă tot felul de poante pe seama lor. dar cel mai tare ar fi sa vina si aici gemnenele de la indigo sa faca show( oare tot in english vor vorbi?)

Niciun comentariu: