sâmbătă, 16 mai 2009

Amenajari gradini www.total garden.ro
TOTAL GARDEN inseamna servicii absolut complete pentru gradina dumneavoastra.
vezi site

Echipa noastra urmareste sa satisfaca orice nevoie a clientilor nostrii, bazandu-ne foarte mult pe tendinta noastra de a creea design spectaculos si de bun gust in amenajarile de gradina.

Ne folosim cu indrazneala de amenajarea unor iazuri naturale in care puteti face baie vara, de foisoare si mobilier pictat, lumini arhitecturale si multe alte elemente deosebite.

Este important sa intelegeti cum va arata gradina dumneavoastra si ce presupune aceasta. Cu ajutorul ing. horticoli si al arhitectilor nostrii, veti vedea cum arata gradina dumneavoastra in decursul timpului si in diferite sezoane ale anotimpului. De aceea echipa noastra va este alaturi pentru un sfat profesionist in amenajarea gradinii.
Administratorul si in acelasi timp Arhitectul peisajist Liviu Matei impreuna cu directorul de vanzari Matei Toni... au pus bazele acestei firme din dorinta de a face lumea mai verde, casele dumneavoastra sa straluceasca in verdeata cu jocuri de lumini si apa... totul este posibil in gradina si casa dumneavoastra.... detinem o echipa de profesionisti care poate realiza proiect arhitectural. drnaje irigatii iluminare. intretinere , intrun cuvant tot ce tine de orice vis al dumneavoastra si al familiei dumneavoastra. va asteptam pe site-ul oficial total garden

Niciun comentariu: