joi, 14 mai 2009

politisti si-au tras centuri americane cu buzunare pentru spaga


Din ce in ce mai solicitati la cazuri, politistii romani au realizat ca centura care doar le tine pantalonii pe corp nu este suficienta pentru a atarna de ea tot ce le-ar trebui intr-o misiune.
Asa se face ca oamenii legii “si-au tras", dupa modelul american sau britanic, centuri cu multe compartimente, adevarate “magazii" pentru spray-uri paralizante, incarcatoare, chei sau tomfa (inlocuitoarea pulanului, celebrul baston de cauciuc).

Oamenii legii de pe la noi fac un pas, discret, tocmai spre America, de unde, iata, imprumuta unul dintre accesoriile care i-au facut celebri pe politistii de peste Ocean. Centura este incarcata cu tot ce i-ar trebui unui politist aflat in misiune. Curand, pe strazile Bucurestiului, si nu numai, vom putea vedea agenti echipati cu centuri multifunctionale, dotate cu mai multe buzunare. Comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, ne-a prezentat noua “tinuta de vara".

Cureaua e dintr-un material rezistent

“Noua centura, facuta dintr- un material foarte rezistent poate «duce» tot ce are nevoie un agent de strada: chei, spray paralizant, incarcator, pistol si tomfa. Tricoul bleumarin cu guleras este din bumbac si asigura lejeritate in miscare, pantalonii nu mai au buzunare laterale, ca pana acum, iar gradele sunt pe umar. Este o uniformă de top”, ne-a spus comisarul Ciocan. (cam asta scrie prin ziarele patriei.... limbi in dos si iarasi limbi in dos...



Ideea este ca: daca va mai aducetiaminte de vechile uniforme comuniste de politie... la piept avea un buzunar mic, despre care politistii de atunci spuneau ca este pentru a-ti pune prezervativu(prostii... aia nici nu stiau daca prezervativul se umfla cu gura sau se pune apa in el ) acu avu venit cu o chestie si mai tare...... au luat centurile astea "AMERICANE" (parerea mea e ca avea vreu smecher vreo fabrica ceva de piele si au facut o shparla).... aceste centuri... nu mai au buzunar de prezervativ ci au buzunare mari pentru shpaga... SUNT FOARTE CURIOS CATI BANI AU COSTAT ASTEA(FIECARE IN PARTE) CA DUPA MODELUL MASINILOR DE POLITIE... MA ASTEPT SA FI COSTAT SI ASTEA, VREO 10.000 DE EURO....

Niciun comentariu: