luni, 18 mai 2009

Rulouri Gazon - Seminţe Gazon - Pavaje gazon




Înfiinţarea unui gazon reprezintă o necesitate indiferent de mărimea suprafeţei disponibile, prezenţa sa conferă viaţă spaţiului, uneori pavat excesiv, creând o atmosferă plăcută şi un design deosebit.

Rulourile de gazon vă conferă un covor natural instant.
Un rol deosebit de important este deţinut de calitatea şi specia semintelor de gazon, cunoscut fiind faptul că există o mare diversitate de “ierburi” comercializate, uneori foarte potrivite pentru păşuni, diferenţele fiind foarte mari între un gazon tipic englezesc dorit şi rezultatele germinării unor seminţe necunoscute, frumos ambalate.

Rulourile de gazon sunt obţinute din soiuri selecţionate.
Desigur există furnizori serioşi şi competenţi de seminţe de calitate superioară clasificate pe soiuri, culori şi ritmuri de creştere, însă până la obţinerea gazonului visat, necesită timp şi multe cheltuieli suplimentare.

Utilizând gazon rulouri aveţi satisfacţia visului împlinit.
Prin folosirea de gazon tip rulou beneficiaţi direct de rapiditate şi calitate garantată, impresionând cu o adevărată mochetă naturală.
Pe un teren, nimic nu se preteaza mai bine decât o peluza cu gazon natural. Mare sau mica, urbana sau rurala, peluza cu gazon natural este o bucatica de neînlocuit in viata . Peluzele noastre sunt amfitrionii casei care intâmpina musafirii si vecinii. Ele înrameaza casele noastre. Ele conecteaza proprietatea noastra cu a vecinilor nostri, dar individualizeaza spatiul nostru verde particular.

Peluzele cu gazon natural dau contactul zilnic cu natura si sunt un simbol al grijii noastre.
O multime de peluze sunt in general ignorate. Gazonul se dezvolta docil în timp ce noi îl folosim dur pentru distractii, relaxare sau joaca. Aceasta folosire abuziva este; o provocare pentru plante si gazon în peluze. Înca, nici o alta planta nu a dovedit asemenea calitati si rezistenta pentru a fi potrivita pentru aceasta sarcina.

Un element important pentru infiintarea unui gazon natural de calitate este selectia semintelor de iarba ce compun gazonul.

Gazon instant prin utilizarea de rulouri de gazon natural.
Interesul in productia de rulouri de gazon comercial a izvorât din dorinta de a oferii cererii un gazon natural instantaneu ( rulouri de gazon) cu multe aplicatii in domenii diferite. Productia de gazon implica o solida cunoastere a diferitelor specii de iarba pentru a obtine un gazon perfect adaptat atât la conditiile climatice din România, cât si pentru diferite utilizari.
Investitia in echipamente si mentenanta reprezinta o necesitate pentru obtinerea unui gazon rulou de inalta calitate.
Obtinerea unei suprafete cu gazon de calitate, prin insamantare directa, necesita parcurgerea si respectarea unor etape esentiale:

1.

Testarea si tratarea solului
2.

Pregătirea terenului
3.

Alegerea tipului de gazon potrivit
4.

Insămânţarea
5.

Operaţii de mentenanţă

Niciun comentariu: