luni, 13 iulie 2009

* Ion Nuica* Scandal sexual, cu iz de servicii secrete rusesti. Consulul Romaniei la Chisinau a demisionat dupa ce pe internet a aparut un film, care

Scandal sexual, cu iz de servicii secrete rusesti. Consulul Romaniei la Chisinau a demisionat dupa ce pe internet a aparut un film, care il infatiseaza in compania unei femei, in ipostaze mai mult decat intime.
VEZI FILMULETUL AICI



Acest filmulet nu a fost montat de siteul www.stirileprotv.ro, ci asa a fost distribuit pe internet.

Scenele cu pricina sunt montate si in primele imagini, apare steagul nostru si imnul national pe fundalul sonor. Exista chiar si unele mesaje scrise pe culorile drapelului romanesc.

Oficialii Ministerului de Externe au refuzat sa comenteze cazul, dar au confirmat retragerea diplomatului de la post.

Purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu, a spus ca diplomatul roman a fost chemat in tara saptamana trecuta pentru motive care nu au legatura cu imaginile respective.

Insa se pare ca aceasta nu este prima data cand diplomati romani care ocupa functii consulare la Chisinau sunt vizati de diferite scandaluri.

In vara lui 2007, consulul roman la Chisinau de la acea data, Alexandru Rus, a fost acuzat de autoritatile moldovene ca ar fi luat mita in schimbul acordarii de vize. El a fost chemat la Bucuresti si nu a mai revenit apoi la post.

Un alt functionar din cadrul Consulatului roman la Chisinau a fost acuzat, in iarna acestui an, de autoritatile moldovene, de implicare intr-un caz de trafic de vize.

O serie de acuzatii l-au vizat inclusiv pe fostul ambasador al Romaniei la Chisinau, Filip Teodorescu, dupa alegerile de la 5 aprilie. Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin a anuntat, la 8 aprilie, ca Teodorescu, a fost declarat persona non-grata, el avand 24 de ore la dispozitie pentru a parasi teritoriul moldovean. Aceeasi masura l-a vizat si pe fostul ministru-consilier la Ambasada Romaniei la Chisinau, Ioan Gaborean.

La acea data MAE a respins acuzatiile potrivit carora agenti romani s-ar afla in spatele violentelor produse la Chisinau dupa alegeri si a anuntat ca nu va lua masuri similare in cazul diplomatilor moldoveni la Bucuresti.

Sex cu scandal! Diplomat britanic surprins cu prostituatele la bordel!

Niciun comentariu: