vineri, 3 iulie 2009

Michael Jackson, cu doua zile inainte de a muri! FOTOGRAFII SPECTACULOASE!


Instructorul privat de de fitness al lui Michael Jackson,actorul Lou Ferrigno, confirma ca artistul era intr-o forma fizica de invidiat. "Nu-mi amintesc sa-l fi vazut vreodata aratand mai bine", spune Ferrigno.

Intr-un interviu acordat publicatiei The Sun, Lou Ferrigno - cel care-l ajuta pe Michael sa se pregateasca pentru concertele de la Londra - povesteste:

"Era uluitor! L-am pregatit fizic mai bine de 15 ani, dar cand l-am vazut cum se misca, acum cateva luni, mi-am dat seama ca niciodata nu a aratat mai bine!"

Tot Ferrigno mai spune ca nu-si aminteste ca Michael Jackson sa i se fi plans vreodata de dureri. Era genul de om care, in pauzele dintre exercitiile fizice, se punea pe scornit noi miscari de dans.

Pozele au fost facute cu doua zile inainte de moartea sa, la repetiile pentru concertele, care urmau sa aiba loc la Londra, in luna iulie.

O sursa care a dorit sa-si pastreze anonimatul a declarat ca la repetii Michael Jackson era intr-o forma de zile mari. In plus, glumea si radea impreuna cu dansatorii sai.

"Se pregatea pentru un show absolut incredibil".

Fotograful Kevin Mazur, care a realizat pozele, a declarat: "Cand se urca pe scena, am fost uimit, magicul Jackson a revenit!".

In aceste ultime fotografii vedem un Michael fericit, entuziast, gata sa revina pe scena si nu o persoana doborata de depresie si extenuata.

Poate ca vedem doar una dintre nenumaratele masti, menite sa-l fereasca de curiozitatea lumii. O masca pentru fanii sai pe care i-a iubit si respectat.

Niciun comentariu: