duminică, 26 iulie 2009

Ramona Badescu si Pepe vor prezenta un nou show de divertisment la OTV




Ramona Badescu si Pepe vor prezenta un nou show de divertisment la OTV. Emisiunea ramona badescu probeaza viata de tigan-2070se va numi “100% adevarat” si a fost introdusa in grila intr-o incercare de rebranduire a postului lui Dan Diaconescu.

“Da, informatia este adevarata, insa deocamdata sunt in tratative cu cei de la OTV, inca nu am semnat contractul”, a spus Ramona Badescu, citata de Evenimentul Zilei.

Pe de alta parte, directorul executiv al postului de televiziune, Diana Voiculescu, a declarat ca va fi un show de divertisment, care va debuta pe 12 iulie si se va difuza in fiecare duminica, intre orele 20.00-24.00.
Bugetul emisiunii “100% adevarat” este unul foarte mare, avand in vedere ca numai premiile oferite in fiecare editie a programului vor ajunge la aproximativ un milion de euro: “Nu se vor da premii in bani, ci in obiecte, case, masini”, a spus Voiculescu.

Sursa: EVZ.ro

Emisiunea este difuzata in direct la OTV si dupa spusele lui Dan Diaconescu emisiunea va “sparge” toate audientele !

Regulament:

Pentru a accesa site-ul revistei 100% ADEVĂRAT trimite un SMS din orice retea de telefonie mobila la 1304 sau la 1305, sau sună la numerele 0900 160 030 sau 0900 160 031 din rețeaua ROMTELECOM; ești abonat automat și vei primi parola de accesare a site-ului revistei 100% ADEVĂRAT. Prețul unui abonament este de 3,57 EURO, TVA inclus. În plus, ești inclus automat în baza de date și poți deveni proprietarul unuia dintre cele trei apartamente noi, sau vei putea câștiga unul dintre cele trei Mercedes-uri Clasa C oferite săptămânal la extragerea premiilor revistei 100% ADEVĂRAT, in fiecare duminica la OTV incepand cu ora 20:00. Citește regulamentul extragerilor și fii pe fază!

100% ADEVĂRAT este un show televizat care se va desfăşura în fiecare duminică, între orele 20.00 şi 24.00 la OTV şi îi va avea ca invitaţi pe unii dintre cei mai iubiţi români: artişti, sportivi, actori, oameni de cultură, politicieni, oameni de ştiinţă, într-un cuvânt oameni care au marcat evoluţia societăţii noastre în ultimele decenii.

Prin conţinutul editorial, valoarea artiştilor şi calitatea invitaţilor, producătorii emisiunii 100% ADEVĂRAT îşi propun să redea românilor noţiunea de divertisment autentic, grav discreditată prin producţiile subculturale abundând de kitch, insolenţă şi promiscuitate care au invadat, în ultimii ani, canalele TV. În plus, se vor promova valorile naţionale autentice - eludate sau ,,uitate” constant în ultimii 20 de ani de către mass media română - care să-i determine pe telespectatori să înţeleagă faptul că nu este o ruşine să fii român.

Niciun comentariu: